Omylem géniem - Gaughan, Richard (CooBoo, 2013)
Velká část nejoslavovanějších objevů historie lidstva, od střelného prachu až po Viagru, je dílem čiré náhody, která vedla k převratným myšlenkám a vynálezům. Vydejte se s touto knihou na prohlídku vědeckých a technologických zázraků, které změnily svět. Kniha je oslavou náhodným Einsteinům, jejichž náhlá vnuknutí změnila svět. Věnuje se zásluhám známějších osobností, jakými byli Isaac Newton nebo Louis Pasteur, ale neopomíjí ani méně opěvované hrdiny, jako vynálezce rádia nebo bezpečnostního skla