Pískací kornoutek - Kahoun, Jiří, 1942- (Albatros, 2013)
Knížka plná pohádek a bajek pro nejmenší děti, které vás pobaví a zahřejí na duši. Přečtěte si, jak se polekali dva malí kňourci, jak malý lvíček nechtěl spát, proč hledá medvěd po lese ozvěnu a jak se může stát, že se z hada stane mašinka.