Poddan a Čmuchal - Karlík, Zdeněk (Albatros, 2016)
Poddan a Čmuchal. Co jsou zač? Nejsou to strašidla. Nejsou to skřítci. Ani trpaslíci to nejsou.Jsou velcí asi jako velká zralá hruška a vlastně tak trochu i vypadají. Většina lidí je nevidí, protože prostě nevěří vlastním očím. Vidí je malé děti a taky zvířata, protože jim nikdo nevysvětlil, že něco takového neexistuje. Pojďte s nimi prožít všechna roční období, plná bláznivých dobrodružství!