Poklad kulhavého Jacka - Růžička, Oldřich (CPress, 2016)
Vydej se s námi za pokladem starého prohnaného piráta. Po cestě z tebe udělám pravého pirátského kapitána. Vysvětlím ti, co musíš vědět o své posádce, jak se musíš obléct a jaké si máš opatřit zbraně. Pak společně najdeme poklad a na konci knihy tě čeká veliké překvapení. Tak neváhej a vzhůru na palubu