Poselství blíženců - Fišerová, Ilona (Albatros, 2016)
Na světě existuje mnoho tajemných a záhadných knih, u nichž nikdo neví, kde se vzaly a proč vlastně vznikly. Jednou z nich je i Necronomicon. Díky němu se protnou osudy dvou obyčejných sedmáků - Michaely a Lukáše. Při pátrání po tajemství podivné paní Černé a Necronomiconu - a také za asistence dvojčat Kuby a Adama - nakonec možná pochopí, co je v životě opravdu důležité