Tajemné a kouzelné stromy - Drijverová, Martina, 1951- (Edika, 2016)
Co víte o stromech a keřích? Nejspíš jen to, že rostou v lese, v parku či na zahradě. Ale stromy mají svá tajemství, některé mají i kouzelnou moc. Pověsti a legendy z dávných časů vás zavedou do kouzelného světa. A taky se něco dovíte o využití dřeva, plodů a listů stromů a keřů