V srdci je spousta místa - Stalmann, Franziska, 1951- (Román (Host), 2016)
Alla má dva téměř dospělé syny, úspěšného manžela a krásnou vilu. Pracuje doma jako překladatelka a stará se o matku, která žije v penzionu pro seniory. Nic jí nechybí, dokud... dokud se nezamiluje. Bláznivě a proti své vůli ztratí hlavu pro muže o deset let mladšího. Když kvůli němu opustí rodinu, otočí se k ní zády nejen rodinní přátelé, ale i její nejlepší kamarádky a dokonce i synové