Zmizela beze stopy - Crombie, Deborah (Detektivka, 2012)
Policistka Rebeka Meredithová, zvaná Becca, uvažovala o tom, že se bude naplno věnovat veslování a pokusí se bojovat o zlatou olympijskou medaili, což by znamenalo se vzdát pěkně nastartované policejní kariéry. Když se po jednom z tréninků po práci neobjeví ani na důležité poradě ani v klubu loděnice, začne ji bývalý manžel hledat a zavolá jejímu nadřízenému. Policie ji po dlouhých hodinách hledání najde v řece u jezu mrtvou. Protože příčina smrti není jasná, případ se dostane k detektivu Duncanu Kincaidovi, který měl za několik dnů vystřídat na rodičovské dovolené svou ženu Gemmu Jamesovou - též detektiva. Ovšem z důvodu složitosti a citlivosti případu se musejí do vyšetřování zapojit oba. Velice brzy se ukáže, že Becca nezemřela nešťastnou náhodou a že kolem sebe neměla jen přátelsky nakloněné lidi