Zvláštní znamení - Macků, Iva, 1979- (NO BOYZZZ!, 2012)
Silvie, Katka a Larisa se chystají na poslední prázdninový víkend, rozloučit se s létem, užít si trochu svobody bez rodičů a mentálně se připravit na další rok na intru ve Veselí. Čeká je výměnný zájezd do Readingu a určitě spousta opruzu s učením, ale taky třeba noví kluci, nové zážitky a legrace, vždyť jsou kamarádky snad odjakživa. Jenže i to se může jak mávnutím kouzelného proutku změnit. Najednou stojí proti sobě a ani znamení zvěrokruhu jim v tom nepomůžou