Kočky : a jiné příběhy o strachu - Mašinová, Milada, 1988- (Argo, 2016)
Povídky Milady Mašinové jsou výjimečné úžasnou, hororově laděnou atmosférou a krystalicky čistým, jakoby odtažitým, precizním stylem. Obojí dodává příběhům omračující nádech všudypřítomného strachu, obav, nepatřičnosti a podivnosti. Knihu doplňují působivé ilustrace mladé ilustrátorky Petry Josefíny Stibitzové