Nakrmte své emoce a zhubněte jednou provždy : jak se krok za krokem vyrovnat se svými komplikovanými emocemi a vypěstovat si zdravý vztah k jídlu! - Taitz, Jennifer L. (Barrister & Principal, 2016)
Pořádně se najíst se pro vás velice snadno může stát cestou, jak zvládnout depresi, úzkost, nudu, stres a zlost, nebo odměnou v případě, že je co slavit. Chcete-li zvládnout své emoce a nezajídat je, ani se jimi nenechat pohltit, zkuste díky této knize, krok za krokem, objevit vnitřní mechanismy, které vás k nim vedou. Pokud se vám vaše emoce podaří dobře pochopit, můžete je postupně začít měnit.