Prostřeno na Podkarpatské Rusi - Březinová, Dagmar, 1948- (Společnost přátel Podkarpatské Rusi, 2015)
Výběr kuchařských receptů podkarpatské kuchyně, některé tradiční zvyky a obřady spojené s jídlem. Osobní vzpomínky vypovídající něco zajímavého o pokrmech, jejich původu a konzumaci