Snadno & rychle 2 : jednoduché recepty pro každý den - Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Prakul, 2016)
Kniha obsahuje více než 100 barevných fotografií a 82 rychlých pokrmů, se kterými sklidíte úspěch nejen v rodině, ale i u svých přátel. Recepty jsou řazeny v šesti kapitolách (1-Polévky, 2-Maso, ryby a plody moře, 3-Zelenina a sýr, 4-Vejce, sendviče a pomazánky, 5-Saláty, 6-Dezerty a pečení)