Štěstí : nejkrásnější citáty - Saint-Exupéry, Antoine de, 1900-1944 (Krásná edice, 2016)
Malá, útlá knížečka plná krásných citátů z pera Antoine de Saint-Exupéryho, je vhodná pro každého, kdo si oblíbil tuto nezapomenutelnou postavu nejenom francouzské, ale i světové literatury. Na osmačtyřiceti celobarevných stranách plných originálních autorových ilustrací z prvního vydání Malého prince najdeme životní moudrost, kterou se můžou chlubit jen tak výjimečná díla, jakým je právě Exupéryho opus magnum