Božský milenec - Lauren, Christina (Jota, 2016)
Upjatý Brit na vysoké pozici. Dobrodružná Američanka na stáži. Sexy mezinárodní skandál na obzoru...Niall, bratr Maxe Stelly (Božského cizince), je typicky britsky upjatý génius. Městskému plánování sice rozumí dokonale, ale v ženách se vůbec nevyzná. Brzy si ho však jedna obtočí kolem prstu, aniž by na to byl připravený.