Břicháč Tom : jak jsem zhubl 27 kg a jak můžete i Vy! : jednoduché recepty do 30 minut - Kosačík, Tomáš ([nakladatel není známý], 2015)
Kniha odhaluje kroky mého úspěšného hubnutí, které mě zbavily nadváhy 27 kg a 33 cm v pase. Sám jsem se potýkal s nadváhou už od dětství a zkoušel jsem mnoho postupů, jak se nadváhy zbavit