Fotografování - Růžičková, Patricie (Slovart, 2015)
Tento dokonalý průvodce pro začínající fotografy je plný informací, návodů a inspirace. Vysvětlí vám, co váš fotoaparát umí a jak z něj dostat to nejlepší. Kniha plná praktických rad a stovek krásných fotografií představuje ideální výchozí bod pro výpravu do světa digitálního fotografování