Poslední výkřik - Clayton, Alice (Erotic, 2016)
Caroline patří mezi špičkové interiérové designéry v San Francisku, ale i přes své pracovní vytížení si dokáže najít čas na chvíle odpočinku v teple domova. Světoběžník Simon na oplátku výrazně zkrouhl svoje zahraniční cesty, aby se mohl se svou Roštěnkou v klidu oddávat pečení dobrot, všemožnému bušení i jinému řádění...