Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma : rady na cestě k vysněné postavě : pokračování prvního dílu s mými zkušenostmi a jednoduchými recepty, které Vás zasytí i pomůžou při cestě hubnutím k lepší postavě a lepšímu pocitu ze sebe sama - Kosačík, Tomáš ([nakladatel není známý], 2015)
Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma jsou pokračováním první knihy, která Vám ukázala, že zhubnout lze i chutným jídlem, bez držení diet a počítání kalorií. V kuchařce ale najdete především inspiraci pro zdravé vaření, při němž není použita klasická bílá pšeničná mouka ani bílý cukr. Všechny recepty jsou přesto chutné a se snadnou přípravou