Síla paměti : fakta a hádanky, jež oživí a zlepší vaši paměť - Powell, Michael, 1905-1990 (Slovart, 2015)
Tato kniha je plná nápadů a úloh, jež mají sloužit k posílení a vylepšení paměti. Zábavným způsobem a pomocí řady rozmanitých úloh pomůže čtenáři, aby si vylepšil koncentraci, vytříbil paměť a zdokonalil schopnost učit se nazpaměť. Každá kapitola přináší kromě zajímavé teorie i praktické aktivity, jejichž pomocí lze paměť trénovat a propracovat se tak k jejímu lepšímu fungování