Sladký život bez lepku : osvědčené recepty na domácí koláče, dorty, dezerty a slané pečivo - Švorcová, Alžbeta (Slovart, 2015)
Tato kniha vás naučí připravit si bezlepkové sladkosti z piškotového, křehkého, listového i kynutého těsta, dorty, muffiny, cukroví, sušenky, slané koláče i nepečené dezerty - budou nejen krásně vypadat, ale také skvěle chutnat. Vaše bezlepkové zákusky získají uznání i u přátel, kteří na koláče z klasické mouky nedají dopustit