Šťávy pro zdraví : čistí, léčí a povzbudí - Rosen, Kara (Slovart, 2015)
Špatně spíte? Máte šedivou pleť? Cítíte, že vám chybí jiskra? Zastavte se. Pročistěte si tělo. A získejte zpět svoje zdravé já. Kniha Šťávy pro zdraví vám odhalí 50 odborně sestavených výživných receptů na chutné a povzbuzující nápoje. Ať už podstoupíte přísný čisticí program, nebo prostě jen začleníte do svého denního režimu vynikající šťávy, získáte potřebné znalosti k tomu, abyste pomocí odšťavňování dosáhli pročištění těla a zásobili se energií na cestě k fyzické obnově. Čekají vás lákavé nápoje: třeba sladká sexy zeleň, Pepkův drink, zelený ionťák, hadův drink pro Evu, jahodový rebarboráč, řepná pecka nebo kakao z kešú ořechů. Propijte se ke zdraví!