Tři muži ve člunu - Jerome, Jerome K. 1859-1927 (Grada, 2011)
Komiksové zpracování jednoho z nejoblíbenějších klasických románů všech dob, Tři muži ve člunu, je veselým příběhem kamarádů, kteří se vydají na společnou plavbu ve člunu. Harris, George a Jerome, společně s foxteriérem Montmorencym, si chtějí odpočinout od každodenní nudné rutiny a obnovit svou "duševní rovnováhu". A tak si udělají výlet po Temži mezi Kingstonem a Oxfordem, se spoustou zastávek na zajímavých místech...