Zlaté hroty - Feldstein, Petr, 1943- (Práh, 2016)
Hod oštěpem je zlatou českou disciplínou. Jsme v ní světovou velmocí a držíme oba světové rekordy. Teď se českému oštěpu konečně dostává důstojné knižní monografie. Sportovní i životní příběhy našich nejvýznamnějších oštěpařek a oštěpařů: Dany Zátopkové, Jana Železného, Barbory Špotákové a Vítězslava Veselého