Zrzka se odhaluje - Clayton, Alice (Erotic, 2014)
Zrzce Grace jde všechno jako po másle. Zkouší svou vysněnou roli v muzikálu na Broadwayi a telefon jí zaplavují "žhavé" textovky a fotky od jejího miláčka Jacka Hamiltona, kluka, na kterého si brousí zuby snad každá ženská od západu po východ. Bože, vždyť Jack je filmová hvězda a na vrchol dokáže neomylně dovést nejen Grace, ale i svou kariéru. Co na tom, že Grace žije v New Yorku a Jack v Kalifornii? Jenže idyla netrvá dlouho