Smyslné zlo - Arthur, Keri (Fantom Print, 2014)
Ve světě magie a svodů odhaluje noc krásu, zatracení i touhu. Riley Jensonová, napůl vlkodlak, napůl upír, pracuje pro organizaci dohlížející na nadpřirozené rasy - avšak nyní je sama. Nadřízeným i milencům věří asi stejně jako úhlavním nepřátelům, a tak hraje podle vlastních pravidel. Jejím nejnovějším úkolem je proniknout do přísně střeženého paláce rozkoší, které vlastní zločinec jménem Deshon Starr.