Legendy Alfů. - Heitz, Markus, 1971- (Fantom Print, 2013)
Za hranicemi Skryté země leží jistá zapomenutá říše. Do ní se pod vedením Caphalorova přítele Aisolona stáhli alfové, kteří přežili záhadnou nákazu. Odříznutí tři sta kroků vysokou ochrannou zdí čekají na moment, kdy budou vyzváni, aby se připojili ke svému národu ve Skryté zemi. Mezitím jsou trojčata Sisaroth, Tirigon a Firusha obviněni z vraždy a posláni do podsvětí plného hrůz. Tam Sisaroth narazí na jednoho trpaslíka: na Tungdila, který zůstal uvězněný v Černé soutěsce. Toto setkání navždy změní osud alfů i trpaslíků.