Erevis Cale : trilogie. - Kemp, Paul S. 1972- (Fantom Print, 2013)
Fantasy román z oblíbeného světa Forgotten Realms. Erevis Cale už není člověk a pomalu se seznamuje se svým novým, temným bytím. Zůstala v něm ještě lidská duše? Ve svých pevných rukou drží víc moci, než se odvažoval doufat - a víc zodpovědnosti, než si kdy představoval.