Erevis Cale : trilogie. - Kemp, Paul S. 1972- (Fantom Print, 2013)
Ve všech koutech Říší se prohlubují stíny. Na muže, který přijal svou vnitřní temnotu, už sluneční paprsky nedopadají. Temná strana dne zastihne Erevise Calea tak daleko na cestě pryč od jeho lidskosti, že už se možná jako člověk nikdy nevrátí.