Battlefield 3 : Rus - McNab, Andy, 1959- (Fantom Print, 2012)
Dima Majakovský, veterán Spetsnazu, dostává od vlády nabídku, která se neodmítá. Pokud zorganizuje záchrannou operaci v Iránu, získá příležitost napravit největší chybu svého života.