Převtělení. - McIntosh, Fiona, 1960- (Fantom Print, 2007)
Wyl je předurčen k tomu, aby se stal vrchním velitelem vojsk své země. Záhy však pozná, že jeho vladař je krutý despota. Ve snaze o nápravu věcí se vydává na dvůr sousední země, kde pozná osvícenou, avšak nezkušenou panovnici. Ta se záhay stane obětí vladařských intrik jeho bývalého pána, který lační po moci. Nyní je na Walovi, aby ochránil zájmy hned několika národů a překazil tyranovy plány.