Převtělení. - McIntosh, Fiona, 1960- (Fantom Print, 2007)
Wyl Thirsk se i nadále musí vyrovnávat se schopností měnit svou tělesnou schránku. Mladý muž je stále v područí krále Morgravie, ten se chystá odebrat Wylovi i nejcennější bytost - královnu Valentynu. Prokletí Převtělení žádá, aby se panovníkem Morgravie stal právě Wyl a tak musí opět v jiném těle podstoupit konečný a životu nebezpečný zápas.