Převtělení. - McIntosh, Fiona, 1960- (Fantom Print, 2007)
Wyl Thirsk se kvůli daru umírající dívky Myrren, Převtělování, ocitl v těle vražedkyně Faryl. Král Celimus stále více tlačí na královnu Briavelu Valentynu, aby přistoupila na sňatek s ním, a vyhrožuje jí válkou. A Horský král Cailech nezvratně podléhá vlivu krutého čaroděje Rashlyna, který touží ovládnout svět. Za této situace čeká Wyla spousta nelehkých úkolů – zabránit sňatku Celima s Valentynou, zachránit svou sestru Ylenu, kterou chce Cailech zabít, a především najít Myrrenina pravého otce, čaroděje, který mu jediný je schopen vysvětlit, co to Převtělení vlastně je.