Mistr Stín. - Sprunk, Jon, 1970- (Fantom Print, 2013)
Odhalil spiknutí v samotném srdci říše, zkaženém i posvátném městě Otiru. Pomstil vraždu rodičů na dalekém severu, ale tady, v zemi smrti a stínů, kde přežijí jen ti nejsilnější, jeho mise ještě ani zdaleka neskončila.