Crysis: Legie - Watts, Peter, 1958- (Fantom Print, 2011)
Manhattan má nové vládce. A rozhodně nejsou místní. Vítej v New Yorku, synu. Vítej ve městě napadeném obludnými kříženci strojů a masa, ve městě bráněném soukromou armádou, vedle níž Zelené barety vypadají jako Armáda spásy.