Duše v labyrintu - Teremová, Lenka, 1963- (Erika, 2011)
Knížka je o socioložce Lídě, která se živí psaním erotických povídek. Dostává se tím do konfliktu s rodiči i svým okolím. Tento konflikt zlehčuje, ale ve skrytu duše se trápí. Svěřuje se své kamarádce Soně. Ta jí nabídne práci na odvážném projektu pro jeden časopis. Má se nechat hospitalizovat v psychiatrické léčebně, aby odhalila nepravosti, které se tam dějí. Lída práci přijímá. Ale to ještě netuší, že její perverzní představy, kterých využívá při psaní povídek, jsou poslíčky propukající duševní choroby.