Psanci - Cole, Martina, 1964- (Domino, 2011)
Cathy a Eamonn vyrůstali v nejchudší londýnské čtvrti, takže se už od dětství pohybovali v polosvětě prostitutek, pasáků, vyděračů a zlodějů. Předčasně dospělá Cathy chce vést úplně jiný život než její matka - prostitutka.