Skvělé místo pro smrt - Granger, Ann, 1939- (Detektivka, 2010)
Inspektor Alan Markby a jeho kolegyně Meredith Mitchellová pátrají po vrahovi patnáctileté dívky. V srdci zalesněného Cotswoldsu je nalezeno tělo mladičké Lynne Willisové, která byla předchozí večer spatřena v místním hostinci