Prostředky zla a jiné povídky : detektivka - Rendell, Ruth, 1930-2015 (Motto, 2011)
V pěti povídkách musí Wexford se svým týmem vyřešit zcela odlišné záhady a poradit si se zdánlivě nesourodými stopami. Jak souvisí otrava houbami s nepochopitelnou sebevraždou mladé ženy? Proč bohatá důchodkyně zemřela, zrovna když měl její lékař dovolenou? Z jakého důvodu někdo unesl z kočárku nemluvně ve chvíli, kdy v jiné části města probíhala loupež drahocenných klenotů? Proč se inspektor při dovolené v Chorvatsku díval ženám po nohách a co má společného obyčejný kalendář s tragickým případem otravy jedem?