Kníže z mlhy - Ruiz Zafón, Carlos, 1964- (CooBoo, 2013)
Psychologický příběh s prvky horroru o potopené lodi, začarované kamenné zahradě a tajemném domě na pláži, který skrývá nepředstavitelné tajemství.