Nářek : lest vílí královny - Stiefvater, Maggie, 1981- (Fantasy, 2012)
Pro šestnáctiletou Deirdre jsou v životě důležité jen dvě věci: její harfa a nejlepší kamarád James. Pak se ale zúčastní zcela obyčejné hudební soutěže a náhle se kolem ní začnou dít zvláštní věci.