Kam v jižních Čechách - Obůrková, Eva, 1967- (Kam v České republice (Computer Press), 2011)
Pro ty, kteří chtějí objevovat zajímavá místa v České republice, jsou připraveny průvodce z edice Kam. V jednotlivých titulech naleznete tipy na výlety v různých tematických okruzích, a to jak do přírody, tak do nejrůznějších kulturních i sportovních zařízení. Kam poradí rodičům s dětmi i těm, kteří vyrážejí na prázdniny sami. Ať plánujete dovolenou do míst nepoznaných, či chcete na oblíbeném místě najít něco nového, právě pro vás je určena tato edice. Všechny informace jsou ověřeny a navíc jsou doplněny kontaktními údaji a internetovými adresami. Také v příštích sezonách si tak můžete snadno ověřit např. otevírací dobu. Ke snadnějšímu výběru napomohou jistě i barevné fotografie, kterými jsou knihy bohatě vybaveny.