Já se z tebe zblázním - Matthews, Carole (Motto, 2012)
Anna Terryová je mladá matka dvou dětí, která má jeden rozvod za sebou a druhý před sebou. Manžel ji opustil před víc než rokem a nechal ji zcela bez prostředků. Nick Diamond je majitel neperspektivního autobazaru, kterého z domova vystrnadila manželka-vegetariánka kvůli řezníkovi. Dočasně přebývá u rodičů a snaží se vzdorovat přehnané péči své matky. Do čekárny právnické firmy oba zavede tentýž důvod - rozvod. A okamžitě si padnou do oka.