To je jízda! - Stará, Ester, 1969- (Albatros, 2012)
Pětici kamarádů spojuje zájem o jízdu na skateboardu a kolečkových bruslích. Když jednou děti narazí v podzemí na doupě se zajímavým lupem, dobrodružství se rozjede naplno. Nejedno tajemství, které bude odhaleno, je víc než překvapivé!