Lojzička, krtčí babička. - Heitz, Bruno, 1957- (Albatros, 2012)
Rezervace Camargue leží moc a moc daleko, až na samém jihu Francie. Ale krtčí babička Lojzička udělá cokoli, aby se znovu setkala se svým přítelem Ferdinandem, který se tam odstěhoval. Chystá se na dlouhou cestu. a pojede šupito presto!