The Frog princess = Žabí princezna - Goodhart, Pippa, 1958- (Edika, 2012)
Princezna nechce být kamarádka se studenou, vlhkou žábou. Ale slib je slib... Napínavý příběh mohou číst děti samy, s rodiči anebo poslouchat ve formě mp3, uložené na webu Albatros Media. Dvojjazyčné verze pohádek vydavatelství Edika připravilo ve spolupráci s Oxford University Press