How the bear lost his tail = Jak medvěd přišel o ocas - Price, Susan, 1955- (Edika, 2012)
Příběh o lišákovi a medvědovi známý v mnoha kulturách, včetně Norska a Severní Ameriky. Jako v každé správné pohádce i v naší vítězí fištrón nad hloupostí. Napínavý příběh mohou číst děti samy, s rodiči anebo poslouchat ve formě mp3 namluvené rodilými herci, uložené na webu Albatros Media.