Ulice Záhadných tajemství - Irving, John, 1942- (Odeon, 2016)
Čtrnáctiletý chlapec Juan Diego, který se narodil a vyrůstal na skládce odpadů v mexické Oaxace, má o rok mladší sestru Lupe. Dívka je přesvědčená, že zná svou vlastní i bratrovou budoucnost. Je také čtenářka myšlenek - ví, co si myslí většina lidí. Jako starší muž cestuje Juan na Filipíny, ale cestují s ním i jeho sny a vzpomínky. Jak stárneme, žijeme často ve snech a vzpomínkách intenzivněji než v přítomnosti. Nejnovější Irvingův román je příběhem o tom, co se přihodí Juanovi na Filipínách: kde se minulost srazí s jeho budoucností