Děláme si všechno sami : průvodce na cestě k soběstačnosti - Wright, Liz, 1957- (Víkend, 2016)
Chcete si pěstovat pár kousků zeleniny, nebo si rovnou koupit živé prase a odstěhovat se na venkov? Tento neocenitelný průvodce vás provede každým úskalím snahy o soběstačnost. Najdete v něm praktické informace, rady odborníků i zkušenosti z praktického života. Nepostradatelná kniha pro každého, kdo chce učinit další krok k šetrnému a udržitelnému využívání zemědělské půdy