Nauč se kreslit - Curto, Rosa María, 1951- (Knižní klub, 2013)
Naučit se kreslit může být jednodušší a zábavnější, než se zdá, stačí dodržovat určité základní pokyny, například takové, jaké obsahuje tato knížka. Kluci a holčičky všech věkových kategorií objeví, kolik věcí, zvířat a rostlin lze nakreslit pomocí základních geometrických tvarů. Úkoly jsou různě složité a záleží na zručnosti každého dítěte. Knížka navíc obsahuje vysvětlení dalších základních principů, jako je odraz, perspektiva apod. Může být zároveň skvělou pomůčkou pro rodiče i učitele.